Sărbătorile noastre în Republica Cehă, care este cronica de un accident de familie!

Aducerea de până
Un sfat bun iad pavat cu…
septembrie 22, 2017
Dacă muzica poate vindeca
Dacă muzica poate vindeca?
septembrie 28, 2017
Show all

Sărbătorile noastre în Republica Cehă, care este cronica de un accident de familie!

Cu alimente la început uneori variază

  Sărbătorile noastre în Republica Cehă

După noastre mega succes, vacanta de familie aproape imediat a căzut la ideea de plecare. Vacanta mare echipa s-a dovedit a fi fantastic şi fără o umbră de îndoială, ne-am decis sa o fac din nou.

Am vrut familiarizat cu Ski si doar… relaxa departe de casa. Socrul a trecut imediat la actul-a găsit un loc rezervat cazare, Jean sesizabilă în condiţii de schi şi alte atracţii. Pentru vacanţe şi pojechalim!

Ştii, eu sunt destul de cald kluchą-iarna am putut sta sub o pătură de beduini. Obosit de a ma imbraca jachete, sepci si acest toată viaţa. Plimbări lungi în frig nu mă face orice placere, şi în ciuda câteva straturi simt frigul, care mă începe întregul maxilar. Ambalare de familie de 4 persoane nu este meu favorit lucru de făcut, mai ales în timpul iernii şi mai ales atunci când nu ştiu încă, şi trebuie să ofere pentru orice eventualitate. Furnizarea de scutece, trusa de prim ajutor, preferate de pasta de dinti pentru copii Carti pentru a citi – te ştiu cu siguranţă toate prea bine…

Cât de repede sa doveditCă a fost amuzant, am schi chiar nu! Cred că anul viitor se va schimba şi, de îndată ce scrii, de ce. Până în, cu toate acestea, evita ca de ciumă şi au contribuit la acest lecţii mai mulţi ani în urmă că obrzydziły mine

Bine, nu se supara. Excursie trebuia sa fie pentru noi toţi-pentru a petrece timp cu fiecare alte, schimba pentru un timp şi arată vostri zăpadă reale. Cât de repede sa dovedit, Republica Cehă a fost o alegere excelenta!

Săptămână ne-am petrecut vacantele in Janské Lázně, 4 ore cu maşina de casa noastră. Este un oraş mic şi fermecător, nu departe de frontiera, pe de altă parte. Au 2 magazine alimentare, restaurante, câteva hoteluri şi o infrastructură fenomenal pentru schiori. Am complet discernământ şi greu pentru mine pentru a compara acest loc la altul, dar dacă cineva polonez iarna condiţiile sunt satisfăcătoare nici adecvate (deoarece piston, deoarece pante slabe), ar trebui să vină în Republica Cehă. Pret nu sunt chiar Italia şi site-uri de drive sunt foarte extinse.

Şcoala de schi, situat la pante mai blande, oferă profesorilor pentru copii şi adulţi (fiul a fost trimis la Domnul tineri cu polonez, cu o abordare mare pentru mici schiori!). Sunt fericit magarul, tobogane pentru plimbare pe sanii, partii adaptate la abilităţile, căile de rulare şi pârtiile lungi.

Cu alimente la început uneori variază

Pentru cea mai mare parte a sejurului am avut temperatura negativă şi un morman de. Şi ştii ce? Eu sunt în aceste condiții m-am simtit perfect! Iarnă în munţii şi iarna în acest sens, cu toate acestea, două concepte diferite. Acolo, aerul era proaspăt şi distractiv-doresc să-şi petreacă timpul în aer liber. Cumva cu mersul regulat pe jos în sus, repede găsit un loc bun pentru ceai fierbinte şi delicatese.

Cu alimente la început uneori variază, dar, de obicei, acesta este, că aveţi nevoie pentru a verifica pentru a găsi şi veţi găsi în cele din urmă o bijuterie.

Va spune ca mi-a dezamagit putin cascaval pane, deoarece gustat doar ulei si pesmet. Camembert au iesit mult mai bine. Ca potriveşte un loc turistic tipic, cea mai mare a fost de cartofi prajiti si pizza, dar, de asemenea, avem un delicios Gulaş Supă, carne prăjită şi găluşte dulci. Biograful Cafe găsit mult prea tarziu!

Plus faţă de o plimbare pe o sanie, încă nu a beneficiat de deplin oferta de un loc pentru ea… În fiecare zi, cu implicarea completa de schi învăţat şi dacă călărit nu acesta a fost aruncat pe zapada. Literalmente, ca un copil ţinute la subsol! Dat, sărit, eliminarea peste cuve, am avut ce uscat după întoarcerea de la mersul pe jos

Cazarea noastra este pe primul etaj al casei este o camere modeste dar bine întreţinute, cu baie proprie, o bucatarie, o camera pentru exterior de îmbrăcăminte şi încălţăminte, iar dulapurile pentru schi în. Căldură şi chiar de pierd-copiii au unde să ruleze. Cel mai important lucru care din baza noastră de date am avut aproape şi pe „al nostru” panta de picior, pe coadă părții superioare, gratis cu autobuzul în oraş.

Comments are closed.