Un sfat bun iad pavat cu…

Cu alimente la început uneori variază
Sărbătorile noastre în Republica Cehă, care este cronica de un accident de familie!
septembrie 25, 2017
Show all

Un sfat bun iad pavat cu…

Aducerea de până

Când magia 9 luni se apropie de sfârşit, şi durerea si disconfortul au fost recompensate o bobasem dulce, începe de echitatie nici mâinile, şi dzieciowych „De aur” (care chiar inteleg) şi niedzieciowych (ceea ce au să ştie?) începe turnarea în zbor fulger, nimic nu îi place să fejsbuniu. Este absolut normal. Cred că odizolujesz din societate şi de a vă decide să place Tom Hanks live pe o insulă pustie, în locul mingea cu un copil;) Fiind insarcinata mult am citit articolele din surse verificate sau ghiduri, dacă doriţi, deşi în teorie pentru a obţine gata pentru asta, care în curând a avut-mă aştepta. Am ştiut, însă, că chiar dacă am citit tonă, nu evita „de aur”.

 

Un sfat bun iad pavat cu

Dress.

S-a născut în mijlocul lunii aprilie, când vremea, nu ca acest an a fost foarte frumos, şi am auzit de la sławetne „unde are o pălărie?”, „dar hartujecie.” La 25 de grade si soare copilul meu în bassinet cu picioarele goale si nici o pălărie. Scandal în plină zi! Între timp, cu atât mai bine două rele, că copilul a fost mai  (deşi cu astfel o temperatură înaltă care este destul de puţin probabil) mult prea fierbinte. La începutul de a merge pentru o plimbare de nazişti au fost întotdeauna vânătoare (prostie!) doar port bebe la soare nu straluceste. Dar  mai târziu într-o umbrelă, şi după ce aţi citit rapid unul dintre articole inteligente despre nefericit scutec au am abandonat acest obicei lipsit de glorie, care, din păcate, unele mame încă mai practică. În zilele de vară, gondola este într-adevăr foarte cald, iar scutec în plus, potęguję prevede că în mijlocul de a face o saună şi copilul dumneavoastră nu trebuie să respire. Acum mai stiu. Eu numai sunt om si eu sunt de învăţare din greşelile lor.

Hrănirea.

Nu sunt nici mama se potrivesc, sau promotor de varza la gratar, somon şi cocktailuri cu patrunjel si telina.Despre Râul. Indiferent de modul în care vă sunt, cel mai important lucru este că copilul nu a fost foame. Eu sunt un promotor şi Alăptarea în timpul sarcinii fixat pe că punct, am fost pesimist cu privire la sticla de hrănire, recunoscând-o pentru mai mult confort şi du-te mai uşor. Totusi, orice m cunoscut mama alăptează scuba prawiłam nu predici care progreseaza prost. Circumstanţele hrănirii laptele să fie modificate sunt diferite şi tu ar trebui să motiv orice mama criticize pentru aceasta (deşi, desigur, există cei care nu doresc chiar să încerce să alăpteze, temându-se de aspectul lor după hrănire, ceea ce nu este Am înţeles). Meu timpuriu alăptează nu au fost la fel de uşor ca m-am gândit. Vă pot spune că a fost doar după o lună de ambele fiul învăţat cum să facă acest lucru în mod corespunzător. Şi atunci când cea mai mare nevoie de sprijin şi asistenţă, cuvinte bune, am auzit minunat Consiliului. „După ce anvelope. Face, probabil, nu folosi. Da-i o sticla, acesta va dormi mai bine.” Zbywałam astfel Consiliului arunca fulgere în ochii lui. Mântuirea sa dovedit a fi o moaşă, care, în timpul prima vizită a arătat cum să înceapă de foraj pe fiul ei, şi a managerilor lăsând a spus, „Doamna Cathy. Wykarmi doamnă băiat.” Şi aşa s-a întâmplat. Timp de un an I-am dat cel mai bun ar putea ofer Bucurându-se cu momentele noastre comune de intimitate. Hrănite la cerere și ca o mama, am ştiut că ceva nu vrea. Pana la 6 luni, când tineri a început încet să încerce lucruri noi. Şi apoi am auzit… „şi de ce nu-i dau un ceai?

Nu sunt nici mama se potrivesc, sau promotor de varza la gratar, somon şi cocktailuri cu patrunjel si telina. Nu va încărca, de asemenea, copilul meu îndulcit branza, dulce si alte minuni pe un băţ. Eu sunt mai degrabă în mijloc şi stau cu presupunerea că totul are limitele sale şi nu se poate executa în extreme. Pregătiţi mese sterp şi bezsmakowych pentru tineri, acesta negând acelaşi invata despre diferite arome. Am încercat întotdeauna să gătească sănătos şi cu capul, apropiaţi de acest lucru, care am inclus familia mea, nu te teme de condimente si glutenul ca rău întrupat. Dar când am auzit „da-i o sau monte”, ma scuzati, dar nu. Există alte, mai sănătoasă. Aceasta este ceea ce teoria este potrivit pentru copii, în practică, se dovedeşte a nu fi destul de bun pentru ei. tiu că tu a face nu la dulciuri si alte „interzise”, dar, de asemenea, ştiu că pot încã o datã this.

Aducerea de până

Eu nu-l poarte, deoarece se obisnuieste.„-de 9 luni a fost purtat în pântece, este greu să nu să se obişnuiască.

Să Devine obosit şi adoarme. „– în cazul în care vă puteţi asculta plângerile şi nu au o conştiinţă, te rog, lasa sa planga. Nu am de gând să.

Pe ele? Toate pobrudzi şi risipă de alimente. Mai bine hrana. „– tineri amestecarea ei. Uneori ea feed, şi, uneori, le-te. Mic dejun, cina si gustari consumate singure. Clar sus după ce mănâncă sunt mi 3 minute, probabil, un pic şi învăţa este în valoare de independenţă. Şi ştii ce? Este de a face mare, şi datorită reflex şi se ocupă cu ea a reuşit la perfectiune.

Şi după ce el suzetei?”-unii copii într-adevăr nevoie de ea. Am fost adversarii săi devotaţi şi uniformele de completare nu a fost pe lista mea. Dar momentul şi circumstanţele au arătat că în multe cazuri, salvat ne – patru litere cuvinte.

„Este un mic, încă să înveţe.„-este că un copil este mica, nu înseamnă să poată face ceea ce vrea, şi trebuie să transforme un ochi orb. Junior are doar 14,5 a lunii, şi am învăţa ce să faci, ceea ce nu. Am să-i spună şi „vorbesc” cu el deoarece copilul la această vârstă este capabil să înţeleagă mai mult decât ne petrecem.

Aducerea de pânăAm încercat să nu judece. Ştiu diferite noi, ale carui metode de educaţie sunt multe. Dar nu-mi. Chiar dacă nu îmi place aceasta şi vreau să scot o eroare sau sugerează, nu spun acest lucru cu voce tare, pentru că este lor de afaceri, si stiu perfect cum astfel Consiliului, iritant. În plus, trebuie să înţelegeţi diferenţele dintre „Consiliul de aur” şi „o dorinţa sinceră de a ajuta.” Nu neagă experienta am cu mulţi ani de experienţă, dar vremurile se schimbă în acelaşi mod ca şi metode educaţionale. Prin urmare, ceva care a fost un bun acum 20 de ani nu neaparat se traduce în timpurile moderne. Am ceea ce priveşte dorinţa sinceră şi modest Consiliului. Sunt mai des decât nu wcielałam o astfel de forţă, simţind o mana de ajutor mai am experimentat. Dar acest „radom aur”, al cărui respingere va fi echivalate cu fochem per persoană, spun un nu categoric.

Comments are closed.